Friday, 7 July 2017

UiTM Kuala Pilah

Assalamualaikum korang semua ..

Dah bersarang blog aku ni sebab dah lama tak mengupdate . Lately ni busy la jugak sebab aku dah menjadi pelajar universiti . Alhamdulillah aku dapat melanjutkan pengajian di UiTM Kuala Pilah . Aku dapat diploma teknologi tekstil which is memang dekat Kuala Pilah sahaja . Jadi aku akan menghabiskan masa selama 3 tahun di Kuala Pilah . Iuolls jadi orang nogori lah .

First week memang best . MDS memang ohsem gila . PM2 sangatlah sporting even though kena selalu PANTAS .. Ayat yang selalu diorang cakap " SISWIII PANTAS" . Bangun 4-5 pagi hmm wokay la ... dah habis mds kita orang cuti seminggu . Seminggu lepas tu bermulalah INTERIM .

Senior-senior UITM mungkin tak tahu apa benda interim tu sebab kita orang first batch for this INTERIM  .. Meh batch 99 memang selalu jadi bahan uji kaji . Kami pasrah . So , basically interim ni 7 weeks sahaja . Kita orang just belajar ELC , CTU ,UED dan koko HBU . Ya itu sahaja .. Ni kira course untuk sem1 . Jadinya bila masuk sem1 kita orang tak yah belajar dah course interim .. Gituuu






2 comments

4 July 2018 at 23:08

Hi kak..kat sane hrga mknn kt dewan makan around brape ye?tq

12 August 2018 at 02:50

@Atikah Ishak

Hai Atikah sorry lambat reply :)
Range harga setiap kedai lain2 but major kalau nasi n ayam around rm4 ..pastu kalau tambah sayur sikit rm1 la gitu.. campur air rm1. So total dalam rm 6 jugak la for lunch je :)

Post a Comment